DOBRODOŠLI NA ZVANIČNU STRANICU STANZA

Poštovani prijatelji, dobrodošli na zvaničnu stranicu STANZA DOO. U želji da Vas bolje upoznamo sa našim proizvodnim programom, kreirali smo ovu stranicu trudeći se da Vam sve naše informacije budu na dohvat ruke. U slučaju da Vam je potrebno više informacija o našim proizvodima ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Biće nam drago da Vam budemo na usluzi. Želimo Vam puno uspeha.

Ko smo mi?

Stanza doo Brus je mlado društvo koje je počelo sa radom 2018. godine. Na tržištu se pojavila kao generalni zastupnik Turske kompanije Ozer-ka čija je glavna delatnost proizvodnja luksuznih vrata.

Kompanija Ozer-ka je započela proizvodnju na površini od 200m2 u novoj industrijskoj zoni 1998. godine i postala je prepoznatljiva kompanija za kratko vreme koja se često pominje zbog kvaliteta proizvoda i usluga. Kao rezultat investicija koje Ozer-ka kompanija napravila, one se preselila na površinu od 800 kvadratnih metara.

Ozer-ka kompanija traži načine da ide dalje i izgradi sopstvene objekte u Kaiseri industrijskoj zoni, hvatajući efikasniju i kvalitetnu proizvodnju. Ozer-ka kompanija postala je jedna od vodećih kompanija u sektoru s mrežom svojih distributera kako u Turskoj, tako i u inostranstvu.